Сабрі Сайдам: палестинські шкільні програми не скеровані на підбурювання проти єврейського утворення

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Міністр освіти Палестини Сабрі Сайдам заперечує звинувачення, що пролунали із вуст представників єврейської освіти у відношенні палестинських шкільних програм, які, на їх думку, є «підбурливими», про що пише «DoniaAl-Watan» за 22.01.2019.

Під час зустрічі у Британській палаті общин з депутатом від лейбористської партії Стівеном Твігом палестинський міністр Сайдам повторив, що двері міністерства освіти Палестини відкриті для усіх, щоб вони могли ознайомитись зі змістом палестинських навчальних програм і переконатись, що звинувачувальні заяви є наклепом.

«Ар-Рая»: Ці заяви міністра освіти Палестини Сабрі Сайдама підтверджують те, що метою змінення палестинської навчальної програми два роки назад було не те, про що він говорив у той час, що нібито «вони прагнуть покращити якість освіти».

Насправді, змінення навчальної програми носило політичні цілі — виховання цілого покоління, яке несе концепція примирення з окупантом та володіє таким складом розуму, яким відрізняється влада. У їх сподіваннях — виховати покоління, яке прийме рішення підкоритись і розділити землю між палестинцями та сіоністами, а також вони хочуть викоренити ідею про повне звільнення палестинської території.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
30.01.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню