Марна витрата грошей мусульман

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

«Не віддавайте нерозумним людям вашого майна».

Світові лідери, у тому числі лідери країн Перської затоки, осипали президента США Дональда Трампа і його родину подарунками більше аніж на 140 тис. доларів лише у першому році його перебування у Білому домі.

Як повідомляє газета «TheIndependent», Ер-Ріяд і Пекін були одними із найщедріших у цьому відношенні. Саудівська Аравія і країни Перської затоки надарували Трампу і його родині подарунки на суму не менш 24120 доларів.

Згідно річному звіту , серед подарунків було намисто за 6400 доларів від короля Саудівської Аравії Сальмана ібн Абдульазіза і модель винищувача з позолотою за 4505 доларів від наслідного принцу Бахрейну Сальмана ібн Хамада.

Такожеж Трамп отримав три бронзові статуї на суму 3700 доларів від наслідного принца Абу-Дабі Мухаммада ібн Зайда, золоті монети на суму 1651 доларів від еміра Кувейту і парфуми «Roya» за 1260 доларів від заступника прем’єр-міністра Омана.

Саудівська Аравія також подарувала Меланії Трамп елегантний одяг з вишивкою, у тому числі за 1500 доларів, а зять президента США Джаред Кушнер отримав за 3660 доларів від короля Йорданії Абдуллаха II.

Усі подарунки, подаровані родині Трампа у 2017 році, були передані Національному музею Сполучених Штатів.

Огляд новин «Ар-Рая»
13.03.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню