Тиск туніського режиму та ЗМІ на коранічні школи — це доказ їх поразки

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Тунісі засудив атаку туніських ЗМІ на релігійні та коранічні школи у манері хрестоносців чи атеїстів, які виражають ненависть по відношенню до країни, її народу та Ісламу.

Причиною виникнення цієї проблеми інформаційний офіс ХТ називає те, що правлячий клас почав відчувати свою поразку, не зумівши переконати людей у необхідності збереження правлячого режиму напередодні законодавчих та президентських виборів.

У заяві ХТ пояснюється, що для правлячого класу стає усе більш очевидним, що система Ісламу є єдиною альтернативою і порятунком Тунісу та інших мусульманських країн від провальної капіталістичної системи Далі вказується, що вибір цього часу представляє собою один із сценаріїв політичних маневрів які влада проводить кожен рік, щоб убезпечити себе від народної революції, яка може спалахнути через зубожіння та голод.

Також зазначається,що ці засоби використовуються колонізаторами у відношенні різних народів, щоб зірвати будь-яку спробу революції проти їх агентів. Наприкінці заяви інформаційного офісу ХТ підкреслюється, що підняття питання коранічної школи в ар-Рікабі — це нова терористична організація та злочин, що коїться туніським режимом проти мусульманського народу з метою утримати контроль над ним і правити на основі ісламофобії, вводячи людей в оману, щоб відволікти їх від корінних змінень шляхом прийняття система, яка витікає із віри.


Огляд новин «Ар-Рая»
13.02.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню