Махмуд Аббас продовжує віддалятись від Ісламської Умми

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

«Голова Палестини Махмуд Аббас заявив, що його країна підтримує повернення сирійського режиму у Лігу арабських держав, ставши тим самим першим арабським президентом, який офіційно ухвалив цей крок», — пише «Al-QudsAl-Arabi».

«Ми в принципі підтримуємо повернення Сирії у ЛАД, і ми сподіваємось, що ця мета буде досягнута у ході консультацій між арабськими країнами в очікуваний період», — сказав Аббас в інтерв’ю російському інформаційному агентству «Sputnik».

«Ар-Рая»: ці заяви Аббаса не є дивними, оскільки він має довгу історію лояльності до ворогів Ісламської Умми та вбивствам мусульман. Про це свідчить його відданість єврейському утворенню та координація безпеки з ним. Іще ця заява підтверджує його віддаленість від Ісламської Умми та прихильність наказам Америки, згідно яким мусульманські правителі повинні підтримати злочинний режим Асада, який вбив мільйони мусульман і вимусив переселитися десятки мільйонів, кидаючи на їх голови бочкові бомби з токсичними газами.

Поведінка Аббаса, безумовно, не відображає волю палестинців або Ісламської Умми, яка тепер усвідомлює, що її правителі та їх інститути, у тому числі ЛАД, є лише інструментами у руках колоніальних держав, які ведуть війну проти Ісламу і мусульман. Умма повинна зрозуміти, що її порятунок полягає у викоріненні цих маріонеткових режимів і встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва.


Огляд новин «Ар-Рая»
13.02.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню