У Британії напали на ісламську школу і розірвали Коран

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Як повідомляє «Aljazeera» від 29.03.2019: «У другий раз менше аніж за два місяці ісламська школа у британському місті Ньюкасл піддалась атаці расистів, які розірвали копію Корану.

Усе це відбувається на тлі росту числа злочинів на підґрунті ненависті до мусульман.

Нападники розірвали копію Корану і кинули його на підлогу шкільної будівлі, а також розбили вікна і деякі приналежності ісламської школи.

«Шість людей увійшли у шкільну мечеть і розпорошили легкозаймисті матеріали після того, як розбили вікна і розірвали Коран. Вони планували влаштувати підпал, проте сусіди встигли повідомити у поліцію», — розповів агентству «Anadolu» директор школи імам Абдульмухіт.

«Особи, які скоїли напад, розмовляли один з одним про «мусульманських терористів», перекидаючись расистськими жартами та глузуваннями на адресу мусульман», — додав імам.

«Це вже другий напад на школу за два місяці, і ми занепокоєні тим, що у майбутньому таких атак буде тільки більше, бо це єдина ісламська школа на півночі країни», — сказав директор школи».

«Ар-Рая»: коли мова йде про жертви масових вбивств і тероризму, лицемірний світський політичний клас і провідні ЗМІ починають розповідати про «війну з тероризмом». Проте реальність цієї війни ми спостерігаємо в Іраку, Афганістані, Сирії, М’янмі, Індії і Новій Зеландії. Коли жертвами серед цивільного населення є мусульмани , то це вже не вважається тероризмом проти цивільних осіб, оскільки за цими масовими вбивствами стоїть західний політичний клас. Ця війна, яку називають «війною з тероризмом» , має на увазі, що мусульмани не можуть бути жертвами тероризму, а лише терористами. Саме світська капіталістична ідеологія дала багатому прошарку можливість експлуатувати народи світу у своїх особистих інтересах, незалежно від наслідків і страждань людей.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
03.04.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню