Колоніальні держави обіцяють мусульманам лише розруху,розорення і розкрадання багатств

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

По даним сайту «RT Arabic» (23.12.2018), прем’єр-міністр Італії Джузеппе Конте здійснив візит у Лівію, де зустрівся з командуючим Лівійською національною армією Халіфой Хафтаром і головою Уряду національної згоди Файєзом Сарраджем.

Візит Конте у Лівію є частиною зусиль по просуненню угоди, підписаної у Палермо у листопаді 2018 року, щоб покласти край нинішній кризі у країні і створити мову взаєморозуміння між Сарраджем та Хафтаром.

Прем’єр-міністр Італії виразив бажання свого уряду розвивати двобічні відносини співробітництва і підтримувати програму економічних реформ, прийняту урядом Сарраджа.

«Ар-Рая»: першою справою лівійський народ повинен перестати покладатись на західні колоніальні держави, тому що останні ніколи не побажають добра ані для Ісламу, ані для мусульман. Навпаки, ці держави прагнуть знищити будь-який ісламський відтінок у кожній спробі мусульман усунуті несправедливість по відношенню до себе у боротьбі з порочністю у своїй країні.

Немає ніякої різниці між Америкою, Великобританією, Францією, Італією чи якою-небудь іншою західною країною. Усі вони є колоніальними державами-хрестоносцями, які втручаються у Лівію, щоб поширити свій вплив у країні і розграбувати багатства Лівії, як це було в Афганістані та Іраку, а тепер коїться у Сирії та Ємені.

Будь-яке втручання колоніальних країн в ісламські землі означає принесення бідності, голоду, несправедливості, тиранії, а також поширення впливу невірних на мусульман та їх країну.

Єдиним способом звільнити народ Лівії та усіх мусульман від контролю безбожного Заходу є діяльність по встановленню Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, про який передвіщав Посланець Аллаха ﷺ.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
02.01.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню