Якщо б не зрадництво наших правителів і наша нездатність їх скинути, Трамп не зміг би потрапити на наші землі навіть приховано

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

За даними сайту «aljazeera.net» (27.12.2018), президент США Дональд Трамп визнав, що підчас візиту в Ірак були побоювання для його безпеки, виразив «глибоку скорботу» про необхідність усієї цієї секретності для зустрічі з американськими солдатами в Іраку.

Під час неочікуваного квапливого візиту після численної критики з приводу нездатності президента США відвідати американських солдатів за кордоном, Трамп заявив: «Дуже жаль, що, витрачаючи 7 трильйонів доларів на Близький Схід, доведеться прибувати сюди з усією цією величезною секретністю в оточенні винищувачів. І усе це — щоб увійти безпечно».

Президент, який покинув Вашингтон вночі на літаку з вимкненими бортовими вогнями, сказав, що два «візити» було скасовано через витік інформації. Він додав, що відчув занепокоєність, «коли почув, що доведеться це зробити».

«У мене були переживання за президентський екіпаж, але не за себе особисто, а за першу леді», — сказав Трамп, якого супроводжувала його дружина Меланья.

«Ар-Рая»: труднощі і перешкоди в області безпеки, які супроводжували Трампа під час візиту до Іраку, підготовка і секретність на вищому рівні, незважаючи на те, що минуло майже 15 років з окупації Іраку Америкою, витрати у розмірі 7 трильйонів доларів — усе це є найменшим, з чим повинні стикнутись Трамп або інші лідери колоніальних держав, здійснюючи візит у будь-яку із мусульманських земель.

Мусульмани та їх правителі не повинні ставитись до них як до дорогих гостей, обіймати їх і дарувати подарунки, запрошувати у палаци і готелі, як нібито вони є господами цих країн! Справа у тому, що якщо б не зрадництва мусульманських правителів та їх служіння Заходу, то у мусульманських країнах не було б ані американських, ані інших армій, і їм не вдалось би в’їхати у наші країни навіть у якості гостей.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
02.01.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню