Заходи у місяць Раджаб

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

 Хізб ут-Тахрір Йорданія

У межах кампанії «Чиї рішення можуть бути краще рішень Аллаха?!» Хізб ут-Тахрір в Йорданії об’явив про початок заходів, присвячених річниці скасування Халіфату, яке трапилась 28 Раджабу 1342 року хіджри. Заходи закликані нагадати про злочин сторіччя — усунення з арени життя Халіфату, що був фортецею мусульман, яка захищала від злочинів ворогів. Також у ході заходів мусульманам буде показано, до чого призвела відсутність держави: занепад, лиха, зубожіння і роздробленість, а також змова і нападки ООН та колоніальних держав на мусульман, розорення наших країн, розграбування багатств і знищення Ісламської Умми.

Організатори  спробують донести те, що встановлення Халіфату є обов’язком мусульман, оскільки це — вінець фардів, і у цій державі буде застосовуватись решта усіх інших положень Ісламу. Мусульманам нагадають, що відмова від діяльності по встановленню Ісламської держави є одним із найбільших гріхів. Потім вони будуть ознайомлені з методом встановлення цієї держави, якому необхідно слідувати, оскільки це — путь, пройдений Пророком ﷺ до встановлення Першої Ісламської Держави у Медині.

Організатори запрошують усіх небайдужих жителів Йорданії взяти участь у цих заходах і приєднатись до діяльності по встановленню Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва. Вони вважають, що це єдиний шлях до отримання намісництва на землі, розширення прав та можливостей і безпеки, як це обіцяно Аллахом, і єдиний шлях позбавлення від жалюгідного існування і повернення величі і справедливості.


Огляд новин «Ар-Рая»
20.03.2019

 

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню