Слово істини перед несправедливим правителем

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

«AlJazeera»: «21 квітня 2019 року Перехідна військова ради Судану провела у Хартумі зустріч з імамами і проповідниками».

«Ар-Рая»: ми стали свідками великої революції свідомого суданського народу, який досяг своїх цілей — скинув режим, що 30 років безчинствував і грабував країну . Така громадська думка суданського народу витікає із його ісламських цінностей. Народ Судану відмовився далі підкорятись цьому тиранічному режиму і скинув його.

Один із синів цього хороброго народу, д-р Насір Ріда, голова Центрального комітету по зв’язкам Хізб ут-Тахрір у Судані, виступив на засіданні Військової ради і нагадав офіцерам армії про їх відповідальність перед Аллахом.

Він описав ситуацію як важливу справу, що вона не повинна зводитись до збудження почуттів, які зникнуть до кінця зібрання, коли усі розійдуться по своїм домам, і зазначив , що невірний Захід намагається осідлати хвилю революції , поки Умма розгублена перед зміненнями і ледве може пересуватись.

Д-р Насір Ріда підкреслив, що влада — це аманат (дещо, залишене на зберігання) , а офіцери — це володарі сили, і вони здатні надати захист, а отож, згідно Шаріату , їх роль полягає у тому, щоб усунути правління зла і брехні і присягнути Імаму, який запровадить серед людей Іслам у державі Халіфат за методом пророцтва, і що таким є їх обов’язок перед Аллахом.

Представник Хізб ут-Тахрір закликав офіцерів не здавати владу світському уряду, а віддати її Уммі , щоб вона присягнула Імаму, який встановить для неї Шаріат. Потім він зазначив, що проблема — зовсім не у правлінні Військової ради, як і не у світському уряді, а у встановленні влади Аллаха і застосуванні Його Шаріату.

Просимо Аллаха надати нам допомогу за через офіцерів мусульманських армій, щоб ми отримали можливість застосувати Його закони на землі і повернути Уммі славу і велич.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
24.04.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню