У Бельгії пройшла конференція «Краща Умма»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У межах проведення міжнародної кампанії з нагоди 98-ї річниці скасування Халіфату, щоб показати мусульманам роль колонізатора у руйнування Ісламської Держави, заснованої іще Посланцем Аллаха ﷺ, з втратою якої Умму спіткало приниження. 

І з метою відродити прагнення мусульман до поверненню втраченого, а також роз’яснена обов’язковість відновлення зруйнованої фортеці мусульман, 1 Шабана 1440 р.х. (07.04.2019) Хізб ут-Тахрір провів у в Льєжі, Бельгія, ідейно-політичну конференцію під назвою «Краща Умма».

У залі, повному гостей, конференція почалась з читання Священного Корану, за яким відбувся виступ професора Мухаммада Ясіна про «потребу людства в одкровенні Господа» і про те, що Умма, яка увірувала у це одкровення, повинна очолити керівництво людством і привести його до правильного розвитку.

З другою промовою виступив гість із Туреччини шейх Абдуллах Імам-оглу про те, «як звільнити мусульман від колоніалізму, щоб вони знов стали кращою Уммою», і про важливість діяльності по відновленню ісламського образу життя у державі Халіфат, а також про те, що рішення цієї доленосної проблеми піднесе Умму і відновить її статус. Наприкінці свого виступу шейх Абдуллах привів багато гідних прикладів із історії Халіфату і халіфів.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
17.04.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню