У Нідерландах пройшла конференція «Немає безпеки при антиісламькій політиці»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У межах проведення міжнародної кампанії, присвяченої 98-й річниці скасування Халіфату, Хізб ут-Тахрір провів в Амстердамі 24 Раджаба 1440 р.х. (31.03.2019) політичну конференцію під назвою: «Немає безпеки при антиісламській політиці».


Конференція почалась з читання Священного Корану, після чого виступив проф. Окай Пала, офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Нідерландах, зачепивши питання про причини виникнення антиісламської політики та її зв’язку з так званою «боротьбою проти тероризму».

Окрім того, було роз’яснено, що неможна обмежуватись вимаганням своїх прав. Проф. Окай Пала пояснив, що ми, як мусульмани повинні зберегти свою самобутність і пропонувати Іслам у якості альтернативи західній культурі, яка розкладається, критикуючи і чинячи опір положенням, які збільшують страждання мусульман і збуджують ненависть по відношенню до них.

Друга частина конференції була присвячена обговоренню деяких пропозицій і питань, у тому числі тому, як боротися з антиісламською політикою на Заході і як на неї реагувати. Також було зачеплене питання щодо важливості єдності мусульман перед обличчям викликів і того, що деякі віддають перевагу не відповідати і пропонують проявляти байдужість до антиісламської політиці; була роз’яснена помилковість і небезпечність цієї позиції.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
17.04.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню