Делегації Хізб ут-Тахрір продовжують відвідувати посольства Китаю по усьому світу, засуджуючи гоніння проти уйгурських мусульман

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У межах глобальної кампанії, розгорнутої Центральним інформаційним офісом Хізб ут-Тахрір у підтримку мусульман Східного Туркестану під назвою «Злочини Китаю у Східному Туркестані будуть припинені лише Праведним Халіфатом», делегація Хізб ут-Тахрір відвідала китайське посольство у Відні, Австрія, і передала співробітникам лист протесту.

Згідно заяви делегації, яку очолив Шакір Асім, представник Хізб ут-Тахрір у німецькомовних країнах, мусульмани Східного Туркестану наражаються на нелюдяні акти насильства з боку китайського уряду. Послання, направлене уряду Китаю, містить попередження про те, щоб він не обманювався нинішньою ситуацією у мусульманських країнах, оскільки Ісламська Умма прокинеться і змете продажних правителів, а потім встановить Праведний Халіфат, який захистить мусульман в усіх частинах землі і покарає тих, хто знущався над нами.

Також делегація Хізб ут-Тахрір відвідала китайське посольство у Гаазі, Нідерланди, щоб передати ту ж саму заяву, проте у посольстві відмовились прийняти делегацію і листа, навіть викликали поліцію і почали вимагати затримати відвідувачів. Така реакція з боку співробітників посольства була цілком очікувана, оскілки вони повністю підтримують злочини китайського режиму проти мусульман-уйгурів.


Огляд новин «Ар-Рая»
17.04.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню