ПНА розбещує жінок і руйнує родини, виконуючи умови «CEDAW»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Рада міністрів Палестинської національної адміністрації (ПНА) вирішила внести поправки у статтю 5 Закону про особистий статус, підвищивши вік вступу у шлюб до 18 років для обох статей. У даний час рішення очікує підпису президента ПНА.

Зі свого боку партія Хізб ут-Тахрір у Палестині в опублікованому у п’ятницю прес-релізі заявила: «Рішення, яке влада і жіночі асоціації намагаються виправдати збереженням родини, насправді є злочином. Влада, а також феміністські та інші підозрілі асоціації, які фінансуються Заходом, роблять усе можливе, щоб розбестити суспільство за допомогою проведення танцювальних фестивалів, концертів, марафонів, де підняті усі бар’єри між чоловіками та і жінками, де відбувається іхтілят. У той же час їм не дає спокою питання віку молодих людей, які вступають у шлюб.

Дане рішення ПНА і спонсорування діяльності по розбещенню суспільства, яка здійснюється феміністськими та іншими закладами, є лише відповіддю на заклики ворогів Ісламу і здійсненням Конвенції про ліквідацію усіх форм дискримінації у відношенні жінок (CEDAW). ПНА приєдналась до цієї Конвенції у  2014 році, і вона прокладає шлях до скасування Закону про особистий статус, який усе іще має рештки шаріатських норм. Рішення ПНА — це поштовх до морального падіння і руйнування родини.

Конвенція «CEDAW», яку ПНА з гордістю підписала, скерована на те, щоб спонукати народи світу, особливо мусульман, прийняти західні цінності і західний образ життя у відношеннях між жінками і чоловіками, а положення цієї угоди підривають шаріатські норми про особистий статус.

Колоніальний Захід не бажає добра для нас і хоче позбавити мусульманських жінок гідності і честі. Із заздрості він хоче перетворити наших жінок у дешевий товар, а також зруйнувати те, що залишилось в наших суспільствах із цноти і чистоти.

Бажання внести поправки у закони є частиною кампанії, розгорнутої колоніальним Заходом проти ісламських законів, освітніх програм і образу життя, щоб досягти своїх злих цілей, виховавши покоління, яке не бачить нічого поганого у тому, щоб уступати благословенну землю і відмовлятись від її святинь. Найбільш підходящими інструментами для осягнення цієї мети є Палестинська адміністрація і підозрілі асоціації. Чого будуть варті палестинці, якщо вони мовчки проковтнуть злочини влади і не вступлять проти їх огидної політики?!».

 

Огляд новин «Ар-Рая»
06.11.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню