Підписання угоди CEDAW палестинським урядом: проголошення війни проти Аллаха і Його Посланця ﷺ

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Заступник міністра внутрішніх справ Палестини Юсуф Харб відкрив учбовий курс по «Конвенції про ліквідацію усіх форм дискримінації у відношенні жінок (CEDAW)».

Харб передав присутнім на заняттях привітання прем’єр-міністра Мухаммада Штайе, підкресливши, що приєднання Палестини до угоди CEDAW 1квітня 2014 року зобов’язує нас як державу встановити рівність між чоловіками і жінками, покласти край усім формам дискримінації у відношенні жінок і захистити їх права. У свою чергу, спеціальний представник ООН з питань гендерної рівності у Палестині Маріс Гимонд (MaryseGuimond) високо оцінила співпрацю міністерства внутрішніх справ з ними, підкресливши те, що вона пишається державою Палестина, оскілки це єдина країна на Близькому Сході, яка беззаперечно підписала багато угод, у тому числі і CEDAW.

У своєму коментарі для преси інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Палестині заявив: «Те, що робить Палестинська національна адміністрація (ПНА), є війною проти Аллаха і Його Посланця ﷺ. Такі злочини примушують Захід вихваляти і пишатися тим, що робить ПНА. Захід знає, що підписання хоча б одного пункту угоди CEDAW приносить користь лише йому, тому що угода заснована на принципах, які суперечать Ісламу і його положенням. Що ж говорити про ПНА, яка підписала угоду повністю і без зауважень?!».

У заяві також зазначається: «Згода ПНА без яких-небудь зауважень стати ініціатором боротьби з шаріатськими положеннями, пов’язаними з жінками, полегшує Западу і його інструментам шлях нав’язування своєї культури і законів народу Палестини. На додаток до усього, ПНА продовжує шукати вдоволення феміністських асоціацій, широко відкриваючи двері країни перед ними, щоб вони могли безперешкодно поширювати свої згубні ідеї».

На завершення Хізб ут-Тахрір звертається до палестинців: «Підніміть свій голос перед обличчям ПНА, яка стала інструментом Заходу у боротьбі проти народу Палестини і положень Ісламу . Усвідомте велич змови, яка виношується проти вас, перш, ніж ПНА, Захід та феміністські суспільства знищать ваші родини, зруйнують ваші дома і позбавлять вас усякої гідності. І тоді вже буде пізно жалкувати».


Огляд новин «Ар-Рая»
18.12.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню