Підкорення уряду Абдуль-Махді вимогам народу говорить про початок кінця епохи несправедливості

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Коментуючи відставку прем’єр-міністра Іраку Аділя Абдуль-Махді, інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Іраку зазначив, що з несправедливістю іще не покінчено і іще належить пройти довгий і важкий шлях, перш ніж тирани здадуться перед повсталим народом.

У заяві пишеться: «Почуття занепокоєння дозволяє завжди бути готовими до нових поворотів, оскільки відставка уряду може привести до іще більшого кровопролиття, особливо якщо враховувати розмір втрат, які понесуть інститути влади, відмовившись від влади, і якщо враховувати , що для них означає ця сама влада.

Одна лише перемога народу Іраку та інших народів над правлячими тиранами не вирішить кризи в Уммі, не принесе щастя і не здійснить надію на зміну несправедливих демократичних систем, оскільки на їх місце прийдуть такі ж послідовники капіталістичної ідеології , які прийняли для себе закон людей, а не Шаріат Аллаха.

Погляньте на народи, які потрапили у тенета демократії. Чи вдалось їм досягти своїх цілей, уникнувши пригноблення та експлуатації? Що досягти щастя у цьому світі та у Майбутньому, необхідно звернутись до Закону Аллаха, а решта усього іншого — лише омана».


Огляд новин «Ар-Рая»
11.12.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню