Як може Трамп, звірські вбиваючий мусульман, входити в Афганістан як завойовник?!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Після того, як президент США Дональд Трамп прибув з неочікуваним двогодинним візитом в Афганістан з нагоди Дня подяки, щоб зустрітись з американськими солдатами, розташований на авіабазі «Баграм» в Афганістане, інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Афганістані виступив з різкою заявою:

«Трамп, який звірські вбиває мусульман, не може приїжджати в Афганістан як визволитель … Він повинен бути затриманий з зав’язаними руками і ногами, доставлений і покараний за скоєні ним жорстокі злочини і терористичні акти проти мусульман по усьому світу.

Усі ті, хто підтримує Захід, повинні зрозуміти, що гучні гасла використовуються Америкою для виправдання окупації Афганістану. Ці гасла — ніщо інше, як жахлива брехня , за допомогою якої Захід переслідує свої колоніальні інтереси і протидіє поверненню Ісламської Держави.

Ворожнеча американців до мусульман і муджахідів Афганістану була очевидна під час візиту Трампа. Він з неочікуваним візитом у День подяки прибув на авіабазу ВВС США «Баграм» і зустрівся лише зі своєю улюбленою маріонеткою Ашрафом Гані, не запросивши інших афганських лідерів. Він надягнув на себе куленепробивний жилет і виступив з промовою з-за високих оборонних стін. При цьому він відкрито назвав Афганістан країною ворогів, через яких він вжив заходи безпеки на вищому рівні.

Неочікуваний візит Трампа в Афганістан є частиною його виборчої кампанії поруч з проголошенням про відновлення переговорів з талібами. Він також виступив з мотиваційною промовою перед своїми переможеними солдатами, підкресливши, що незабаром після врегулювання мирного процесу з талібами велика кількість американських сил повернеться додому.

Мусульмани Афганістану! Не вірте правителям-зрадникам і маріонетковим режимам, які існують у мусульманських країнах, тому що усі вони є проектами колонізатора. Ашраф Гані — такий же, як і правителі Саудівської Аравії, Пакистану, Туреччини та інших країн ісламського світу, і він не має ніякого відношення до мусульман Афганістану».


Огляд новин «Ар-Рая»
11.12.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню