Режим Хасіни — партнер Індії у війні з Ісламом і мусульманами

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Бангладеш у своєму прес-релізі заявив, що ганебне мовчання мусульманських правителів щодо переслідування мусульман в Індії пояснюється тим, що вони розділяють інтереси західних колонізаторів та індусів.

Далі зазначається, що така ганебна мовчанка Шейхі Хасіни вже не викликає подиву, оскільки вона, як і усі правителі ісламських земель присутня, щоб служити західним інтересам у регіоні. Вона невпинно працює надь зміцненням положення Індії як регіональної держави і запобіганням появи Праведного Халіфату.

Звертаючись до мусульман країни, Хізб ут-Тахрір пише: «Співпраця наших правителів з Заходом, а також переслідування мусульман у справжній час знаходяться на найвищому рівні через страх швидкого повернення єдиної цивілізованої альтернативи — Праведного Халіфату, який вирішить усі проблеми світу, породжені західною культурою. Відчувши занепокоєння через швидке руйнування капіталістичної ідеології, західні держави спустили з ланцюга звіра — Індію, щоб та накинулась на мусульман регіону. Потім вони наказали нашим правителям зберігати мовчання щодо страждань мусульман і підкоритись ворогу, щоб Умма виснажилась і не змогла встановити Праведний Халіфат.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
29.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню