Режим Баджви–Імрана залишає Індії можливість закріпитись в окупованому Кашмірі

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Коментуючи святкування пакистанським режимом Дня солідарності з Кашміром, інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір/Пакистан пише:

«Минуло вже майже шість місяців з того часу, як індуїстська держава почала ділення окупованого Кашміру на частини з метою повної асиміляції. У той же час пакистанський режим визнає злочином підтримку повстанців у Кашмірі, вважаючи кашмірський опір «тероризмом».

У заяві вказується, що режим Баджви–Імрана дає індуїстській державі досить часу для підсилення своєї військової окупації Кашміру, нічого не здійснюючи, а лише проливаючи крокодилячі сльози. Як зазначається, на протязі семи десятиріч режим відводив свої боягузливі війська, не надаючи допомоги хоробрим повстанцям Кашміру, які отримали повну підтримку мусульман Пакистану.

У зверненні до мусульман Пакистану говориться: «Найбільший тягар для нас — це режим Баджви–Імрана. Він зробив нас бідними і жебраками, застосовуючи закони і умови Міжнародного валютного фонду. Він принижує нас перед ворогом, підкоряючись наказам Трампа і проявляючи стриманість. Нехай же пакистанський народ поспішає до встановлення Праведного Халіфату, щоб підняти стяг Ісламу над окупованими землями мусульман від Срінагара до аль-Акси».

 

Огляд новин «Ар-Рая»
29.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню