Студентська спільнота «Аль-Вай» організувала у секторі Газа інтерактивну лекцію під назвою «Конвенція про ліквідацію усіх форм дискримінації у відношенні жінок — це війна проти Ісламу і чистоти мусульманської жінки»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У понеділок 3 лютого 2020 року студентська спільнота «Аль-Вай» провела інтерактивну лекцію зі студентами Університету ісламського заклику у Дейр-еєль-Балаху у центральній частині сектора Газа.

У ході заходу обговорювалась Конвенція про ліквідацію усіх форм дискримінації у відношенні жінок і погрози, які вона представляє для структури суспільства, мусульманської родини і відносин між чоловіками і жінками.

З єдиною доповіддю виступив професор Яхья Абу Зайна, який описав положення жінок в Ісламі та їх величезну роль у побудові суспільства шляхом виховання дітей, із яких виростають справжній чоловіки. По його словам, це і робить мусульманських жінок мішенню для атак Заходу і його помічників.

Абу Зайна роз’яснив прагнення Заходу до європеїзації мусульманських жінок і відчуженню їх від ісламських цінностей за допомогою гасел, що вводять в оману, і підривних закликів, таких як «звільнення жінки», «свобода і рівність», «прогрес і процвітання».

Професор зачепив роль Палестинської адміністрації у проведенні подібних угод в оточення ісламського суспільства шляхом прийняття законів, які відповідають положенням Конвенції і суперечать положенням Шаріату, що регулює відносини між чоловіками і жінками. Він також зазначив, що влада Палестини допомагає фінансованим Заходом феміністським асоціаціям, дозволяючи їм реалізувати підривні проекти серед різноманітних груп суспільства, особливо жінок.

Студенти виразили свою згоду з лектором під час обговорень після доповіді.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
12.02.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню