Народні протести у Судані проти зустрічі аль-Бурхана і Нетаньяху, а також проти нормалізації відносин з єврейським утворенням

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Після п’ятничної молитви у столиці Судану Хартумі почались народні демонстрації з засудженням зустрічі прем’єр-міністра «Ізраїлю» Біньяміна Нетаньяху з головою Суверенної ради Судану Абдель Фаттахом аль-Бурханом, пише інформаційне агентство «QudsNews» від 8 лютого 2020 року.

Зазначається, що демонстрації пройшли по головним вулицям столиці, а учасники скандували гасла, що засуджують нормалізацію відносин з єврейським утворенням і відкидають «Угоду сторіччя», яка нещодавно було об’явлена Сполученими Штатами для ліквідації палестинської проблеми. Серед іншого демонстранти скандували: «Іди геть Бурхан, іди геть Хамдук!».

Коментарі газети «Ар-Рая»: очевидно, що правителі у мусульманських країнах є інструментами Заходу і змагаються у тому, хто більше догодить своїм хазяям. У той же час, коли «Сили декларації за свободу і зміни» заклопотані усуненням із законодавства деяких шаріатських положень, аль-Бурхан, не звертаючи ніякої уваги на закони Ісламу і почуття мусульман, квапиться зустрітись зі вбивцею палестинців Нетаньяху.

О, народ Судану! Встаньте перед своїми правителями-зрадниками і завадьте їм ліквідувати палестинську проблему. Покладіться на Аллаха і підтримайте тих, хто працює над поверненням Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, який застосує Іслам, вижене із мусульманських країн колонізатора і направить свої війська до Палестини та інших окупованих земель. Так ви знов станете кращою із общин, що з’явилась на благо людства.

 


Огляд новин «Ар-Рая»
12.02.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню