Іслам — найбільш швидкозростаюча релігія в Англії. Якою ж вона буде після встановлення Халіфату?!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Згідно офіційної статистики, Іслам є найбільш швидко поширюваною релігією в Англії завдяки зростаючій кількості мусульман у противагу скороченню кількості християн, пише інформаційне агентство «Anadolu».

Британська газета «DailyMail» приводить дані Національної статистичної служби Британії, вказуючи, що число британських мусульман уперше перевищило три мільйони.

Ці цифри є частиною дослідницького проекту, направленого на регулярну оцінку чисельності різноманітних етнічних і релігійних груп.

У звіті зазначається , що «число християн скорочується, хоча християнство як і раніше є найбільшою релігією в Англії з точки зору кількості послідовників».

«Ар-Рая»: число мусульман у світі, і, зокрема, в Європі, постійно збільшується, незважаючи на те, що невірний Захід продовжує безкомпромісно атакувати Іслам і мусульман. Це підтверджує, що ісламська віра , яка відповідає розуму і природі людини у будь-який час, та у будь-якому місці, є живою доктриною. Її неможливо перемогти ущербним капіталізмом, який веде світ до провалля зі своєю світською утилітарною ідеологією та своїми низькими цінностями. Тим не менш, велика кількість послідовників без держави нічим не допоможе і не виведе Умму із стану розпаду, роз’єднання і слабкості , у якому вона знаходиться після падіння Халіфату і зникнення єдиного правителя.

Проте, незважаючи на усі тяжкі умови, в яких живе Умма, ми переконані, що вона знаходиться на порозі відновлення свого природного стану і досягнення благої звістки Посланця Аллаха ﷺ шляхом встановлення Праведного Халіфату, який втілить у життя ідеї Ісламу і застосує ісламську систему у суспільстві, щоб відновити ісламський образ життя і усунути несправедливість, яка нависла над ісламським світом через відсутність держави. Мусульмани знов набудуть силу і велич , відновивши здійснення обіцянок Посланця Аллаха ﷺ про звільнення аль-Кудса, нанесенні поразки невір’ю і відкритті Риму, як раніше був відкритий Константинополь. У той день народи Європи увійдуть у релігію Аллаха натовпами, а не окремими особами, і усе людство буде виведено із стану зубожіння і пітьми секуляризму до світлу Ісламу і щастю в обох світах.


Огляд новин «Ар-Рая»
15.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню