Правителі, які контролюють світ, є причиною страждань людства

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Сказав Всевишній:

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُم بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ

«Зло з’являється на суші і на морі з причини того, що коять людські руки, щоб вони вкусили частину того, що вони накоїли, і щоб вони повернулись на прямий шлях» (30:41).

Усі ми знаємо, що витворяють капіталісти і ті, хто з ними схожий, яке зло вони поширюють по усьому світу. Їх не хвилює нічого, окрім власних інтересів і амбіцій... Уряди Америки, Китаю. Росії, європейських та інших держав є прямими винуватцями страждань своїх же народів і злочинцями проти людства. Саме вони віддавали і віддають накази про бомбардування мирних жителів ядерною зброєю, збідненим ураном і бомбами з напалмом. Вони у найдикіший спосіб поневолили африканські племена і зробили їх об’єктами для випробування біохімічної зброї.

Колишні ганебно замовчувані війни проти червоношкірих індейців, злочини Китаю проти мусульман-уйгур, стогни яких чути за горизонтом, злочини Росії і Сербії проти мусульман Середньої Азії і Балкан, а тепер і Шаму — усе це триває. Ми по сьогоднішній день пожинаємо наслідки злочинів Британії проти мусульман в Індії. Усі ці злочини підтверджують, що ці правителі,які стоять на чолі народів світу, є причиною страждань усього людства... саме так, як і сказав про це Всевишній у Корані:

فَأَصَابَهُمْ سَيِّئَاتُ مَا كَسَبُوا   ۚ وَالَّذِينَ ظَلَمُوا مِنْ هَـٰؤُلَاءِ سَيُصِيبُهُمْ سَيِّئَاتُ مَا كَسَبُوا وَمَا هُم بِمُعْجِزِينَ

«Нечестивців, які жили раніше, спіткало покарання за їх злодіяння. І несправедливих із цих людей, до кого Ми звертаємось зараз, уразить таке ж покарання за злодіяння, і вони не зможуть вислизнути від нього» (39:51).

І відповідей аміра Хізб ут-Тахрір, вченого Ати ібн Халіля Абу ар-Рашти

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
08.04.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню