Режим ас-Сісі стягує петлю на шиї сектора Газа, слугуючи євреям

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня


Як повідомляється на сайті «Arabi21» від 29.04.2020:

«Єгипет почав роботи по зведенню нової стальної стіни уздовж усього 14-километрового кордону з сектором Газа.[...]Стіна,висота якої буде досягати приблизно 8 метрів над землею, будується прямо уздовж кордону з сектором Газа. Роботи по зведенню нової стіни ведуться зі східної сторони контрольно-пропускного пункту «Карам Абу Салім» і простираються на захід до узбережжя Середземного моря. Варто відзначити, що у лютому 2019 року в 25-ти кілометрах від кордону з сектором Газа Єгипет вже будував подібну бетонну стіну».

«З того часу, як до влади прийшов ас-Сісі, єгипетська армія працює над створенням буферної зони на Синаї уздовж кордону з сектором Газа», — зазначається у статті.

«Ар-Рая»: будівництво режимом ас-Сісі роздільних стін скеровано на захист єврейського утворення і забезпечення його безпеки, а також на те, щоб стягнути петлю на шиї жителів сектора Газа, яких блокує окупант та єгипетський режим — союзники в злочинах і ворожості проти Ісламу і мусульман. При цьому ас-Сісі не побудував стіну між Єгиптом та єврейським утворенням, а навпаки, відкрив з ним кордони, після чого почались інтенсивні офіційні і неофіційні візити між двома сторонами.

Режим ас-Сісі — американський агент, який продовжує зраджувати Аллаха, Його Посланця ﷺ і віруючих. Ці злочини проти народу Єгипту і Палестини не зупиняться, поки у лавах єгипетської армії не з’являться розсудливі офіцери, які скинуть режим і замінять його системою Ісламу — Другим Праведним Халіфатом за методом пророцтва.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
06.05.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню