Дефіцит бюджету КСА у першому кварталі 2020 року склав 34 млрд. ріалів

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Міністерство фінансів Саудівської Аравії об’явило у середу, що дефіцит бюджету у першому кварталі поточного року склав 34,1 млрд. ріалів (9 млрд. дол.), що складає біля 13% від усього обсягу бюджету. По це повідомляє сайт «Arabi21» 29.04.2020.

В заяві міністерства говориться, що прибутки від нафти у першому кварталі впали до 128,771 мільярдів ріалів, або на 24%.

Міністерство заявило, що інші прибутки окрім нафти впали до 63,3 млрд. ріалів, або на 17%. Ці цифри показують зниження прибутків на 22% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

«Ар-Рая»: таке значне збільшення дефіциту бюджету КСА трапилось, незважаючи на те, що ціни на барель нафти перевищили бар’єр у сімдесят доларів у січні минулого року, перш ніж впали в середині квітня. Правителі із родини Аль Сауд, які витрачають марно багатства Умми, не заслуговують того, щоб залишатись при владі навіть на один день. З першою ж кризою їх королівство стало жебраком, хоч ця країна займає перше місце у світі по добуванню нафти.

Але справа в тому, що правителі родини Аль Сауд — ніщо інше, як слуги і стражі колонізатора. Прямо на наших очах колонізатор грабує наші багатства, користуючись послугами наших ж правителів. Тому усі ми повинні негайно позбутися від цих злочинців, які правлять нашою країною, марно тратять наші багатства і можливості і передають їх нашим ворогам.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
06.05.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню