Єдине рішення для мусульман-рохінджа — скасувати національні держави і створити єдину державу за методом пророцтва

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У газеті «NewYorkTimes» була опублікована стаття, в якій зазначається, що криза народності рохінджа загострилась так сильно, що усіляка надія на її вирішення згасає.

Тому тисячі мусульман-рохінджа вимушені бігти із пекла, яке вони переживають, перебуваючи у М’янмі. Проте вони наражаються на нові страждання в морі, а поріч з цим багато країн відмовляються приймати їх.

У статті вказується, що декілька човнів, завантажених сотнями біженців-рохінджа, не пустили в Малайзію і Бангладеш, а правозахисні організації, які намагаються відстежити човни зі супутника, втратили їх із виду, а це означає, що вони затонули.

В ООН заявили, що човни з біженцями опинились у «небезпечній грі у пінг-понг», оскілки уряд Бангладеш відмовився прийняти їх, стверджуючи, що він вже прийняв у себе багатьох рохінджа і поніс набагато більшу частку тягаря у кризі з біженцями, аніж будь-яка інша країна.

Газета «Ар-Рая»: єдиний спосіб захистити мусульман-рохінджа — це усунути основну причину їх пригноблення, тобто штучні національні держави та агентів, яких колоніальний Захід встановив у якості правителів, щоб гарантувати збереження роздробленості мусульман і знищити почуття єдиної Умми. Ми не побачимо від цих правителів ані краплі співчуття до мусульман-рохінджа.

Тому ми повинні відкинути усі націоналістичні ідеї, які приходять до нас з колоніального Заходу і застосовуються правителями-агентами, які намагаються розділити нас. Єдиний шлях захистити рохінджа — це створити Халіфат, заснований на методі пророцтва, який об’єднає усіх мусульман під одним стягом. Халіф є щитом Умми. Він захистить мусульман-рохінджа і помститься тим, хто пригноблює їх. Він звільнить М’янму від буддистів ідолопоклонників, а рохінджа під його правлінням повернуться у лоно Ісламської Умми.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
13.05.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню