Адміністрація «Facebook» допомагає колонізаторським країнам

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Вранці 4 червня адміністрація «Facebook» заблокувала сторінку Хізб ут-Тахрір у Тунісі. Коментуючи дану подію, інформаційний офіс партії випустив прес-реліз під назвою: «Після публікації заяви «Розгортання американських сил в Тунісі — це неминуче зло» адміністрація «Facebook» заблокувала сторінку Хізб ут-Тахрір у Тунісі».

У прес-релізі зазначається: «Хоча адміністрація «Facebook» не перший, і, швидше усього, не останній раз блокує сторінку, варто відзначити, що на цей раз блокування трапилось після публікації на сторінці заяви під назвою «Розгортання американських сил у Тунісі — це неминуче зло», в якому партія застерігає від введення армії американських хрестоносців в Туніс. Таким чином, адміністрація «Facebook» відкрито показує, чиї інтереси вона захищає, блокуючи сторінки Хізба».

Відносно заяви, яка стала причиною блокування і розкриває прагнення Америки нарощувати вплив в Африці, у прес-релізі говориться: «Заява Хізб ут-Тахрір у Тунісі розкриває роль Африканського командування Озброєних сил США (АФРІКОМ), яке було створено для нарощування пливу в Африці, розграбування її багатств і колонізації ї народу, на додаток до боротьби з Ісламом під приводом боротьби з «тероризмом», тому що Америка бачить в Ісламі реальну загрозу її колоніальним інтересам у світі, включаючи Африку, більшість жителів якої є мусульманами. В заяві також міститься попередження народу про те, що американська армія не повинна входити у Туніс.

Якщо американські війська увійдуть, то вони розчавлять країну і принизять народ, як вони зазвичай роблять. В заяві зроблений висновок про те, що ненаситність і жадібність Америки і решти колоніального Заходу по відношенню до багатств усього світу, включаючи Африку, будуть зупинені тільки Халіфатом за методом пророцтва. У протилежному випадку усе людство буде і надалі страждати від жадібності колоніалізму і несправедливості капіталізму».

Що стосується сприяння адміністрації «Facebook» колонізаторським державам, їх амбіціям у мусульманських країнах, війнам проти Ісламу і мусульман і спробам завадити Ісламу досягти панування у затишку Другого Праведного Халіфату,то у прес-релізі підкреслюється: «Адміністрація «Facebook» у черговий раз підтвердила свою підтримку колоніальним державам та їх регіональним інструментам. Це, поза усіляких сумнівів, підтверджує, що західна цивілізація не здатна до ідейного і політичного протистояння з Ісламом, тому вона завжди вдається до методів заборони і блокування, подібно тоталітарним режимам та їх розвідувальним службам. Але, незважаючи на усі перешкоди і тиск, Хізб ут-Тахрір продовжує рухатись до своєї мети».

На завершення вказується: «Фальшива держава — на годину, а держава істини — до Судного дня. Майбутнє, безперечно, за Ісламом і мусульманами. Аллах піднесе Свою релігію над рештою усіх інших релігій і підтримує Своїх щирих рабів у війні з ворогами Ісламу і мусульман. Він кине істину в брехню, розбивши її назавжди. Всевишній Аллах говорить:

بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَى الْبَاطِلِ فَيَدْمَغُهُ فَإِذَا هُوَ زَاهِقٌ وَلَكُمُ الْوَيْلُ مِمَّا تَصِفُونَ

«Проте Ми кидаємо істину в брехню, і та розбивається і зникає. Горе вам за те, що ви приписуєте!» (21:18)».

Близько той час, коли ми розіб’ємо ідоли капіталізму і демократії, а потім проголосимо:

وَقُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقاً

«Скажи: «Явилась істина, і згинула брехня. Воістину, брехня приречена на загибель» (17:81), —

нехай навіть це ненависно колонізатору, його агентам і інструментам у мусульманських країнах.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
10.06.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню