ПА арештовує членів Хізб ут-Тахрір за відмову від угоди «CEDAW»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Служба превентивної безпеки штурмувала дім Таміра Ашура із міста Тулькарм у дві години ночі у середу в 03.06.2020 і арештувала його після грубого обшуку і конфіскації комп’ютера.

За декілька днів до цього був заарештований професор Іса Хумайса із Тафуха через пости у «Facebook», в яких розповідалось про злісну Конвенцію про ліквідацію усіх форм дискримінації у відношенні жінок (CEDAW) і витікаючий із неї Закон про захист родини. Утримування під вартою професора було продовжено під брехливими приводами і політичними звинуваченнями.

Також у понеділок 01.06.2020 служба превентивної безпеки викрала Хусама Набіля із міста Калькілія прямо на його робочому місці через публікації у «Facebook» проти угоди «CEDAW».

Невпинні спроби Палестинської адміністрації боротись з Ісламом, кидати виклик культурі Умми,застосовувати ідейну блювотину Заходу та його соціальні закони, які призвели до занепаду і руйнуванню родини, безперечно, зазнають поразки через рішучість народу Палестини дотримуватись своєї релігії, переконань і культури. Арешт членів Хізб ут-Тахрір не зупинить рух у палестинському народі, який відкидає угоду «CEDAW» та її наслідки.

Своїми діями, особливо у цей період, коли підсилюється змова проти палестинської проблеми, Палестинська адміністрація демонструє, що їй не соромно за свої дії перед народом Палестини. Замість того, щоб захищати свій народ і займатись протидією єврейському утворенню, яке намагається захопити рештки палестинської землі, ми бачимо, що ПА заклопотана догоджанням Заходу і його занепалим суспільствам, нападаючи на тих, хто викриває плани, проекти і рухи західних асоціацій в ЗМІ та кулуарах уряду.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
10.06.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню