Губернатор Нью-Йорка Ендрю Куомо: реальна проблема полягає у триваючому расизмі у цій країні, який носить хронічний характер

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо напав на президента США Дональда Трампа, сказавши, що він викликає військових проти американських громадян, які зібрались навколо Білого дому у понеділок на знак протесту проти вбивства Джорджа Флойда поліцейським. Про це повідомляє агентство «CNN» 02.06.22020.

«Президент викликає американських військовослужбовців на підтримку проти американських громадян. Він використовує озброєні сили, щоб задавити мирні акції протесту, з тим, щоб він сам міг піти на фотосесію у церкву», — написав Куомо у своєму «Twitter».

«У більшості людей є фундаментальна точка зору, яка полягає в тому, що покласти край дискримінації. Вбивство людей по ознаку їх кольору є реальною проблемою», — сказав губернатор.

Відносно наміру Трампа використати військових Куомо заявив: «Хіба це те, що робить Америку великою? Я так не думаю».

«Ар-Рая»: Америка та увесь капіталістичний Захід не змогли вирішити проблему расизму у своїх суспільствах. Расизм — це природна риса капіталістичної ідеології, її філософії та основних ідей про життя. Але тепер світ своїми очима бачить результат расизму. Людство перебуває у лихому стані і вимушено обертатись ліворуч і праворуч, щоб знайти вихід і ту модель, яка принесе альтернативу і новий образ життя, що відповідає людині і забезпечує гідне життя. І воно знайде цю модель тільки у державі і культурі Ісламу. Лише за допомогою системи Ісламу люди звільняться від гніту капіталізму і вийдуть до справедливості Ісламу.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
10.06.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню