Росія у Сирії служить Америці і виконує її порядок денний

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Як повідомляється на сайті «Anadolu» 04.06.2020, після американського тиску російські війська були вимушені вийти із сирійського сел, де вони збирались встановити військовий пост.

У середу вранці гелікоптери і бронетехніка російських озброєних сил прибули у село Каср-Діб у районі аль-Малікія на південному сході Сирії, де вони мали намір закріпитись, але американські патрулі перекрили дорогу вантажівкам, що перевозили матеріально - технічне устаткування до місця, де розташувались війська,і примусили російських військових провернутись в аль-Камишли недалеко від сирійсько-турецького кордону.

Місцеві джерела повідомили агентству «Anadolu», що американські війська почали вимагати від руських покинути пост, запустивши інтенсивне патрулювання навколо нього, що примусило їх покинути місце і повернутись на свою базу в аеропорту аль-Камишли.

«Ар-Рая»: цей інцидент підтверджує, що Росія не може здійснювати кроки в Сирії без дозволу Америки. І коли Америка просить її вивести свої сили із будь-якої точки у Сирії, вона робить це негайно. Це пов’язано з тим, що Росія з самого початку вторглась у Сирію за проханням Америки у 2015 році після візиту колишнього президента США Обами. Якщо Америці вдасться нав’язати своє політичне рішення в Сирії, вона почне вимагати від Росії покинути країну.

Америка використовує Росію так само, як Туреччину, Іран і його найманців для захисту світського баасистського режиму Башара Асада, який досі мучить мусульманське населення. Проте, Аллах усе бачить і скоро зруйнує підступи ворогів, надавши допомогу мусульманам. Всевишній Аллах говорить:

وَقَدْ مَكَرُواْ مَكْرَهُمْ وَعِندَ اللّهِ مَكْرُهُمْ وَإِن كَانَ مَكْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبَالُ ، فَلاَ تَحْسَبَنَّ اللّهَ مُخْلِفَ وَعْدِهِ رُسُلَهُ إِنَّ اللّهَ عَزِيزٌ ذُو انْتِقَامٍ

«Вони плели свої підступи, але їх підступи були у Аллаха. Але ж підступи ці могли зсунути гори. Не думай, що Аллах порушує обіцянки, надані Своїм посланцям. Воістину, Аллах — Могутній, Здатний на відплату» (14:46).

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
10.06.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню