Зрадництва йорданського режиму у відношенні Палестини тривають

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Джерело в йорданських судових органах повідомило сьогодні, що суд державної безпеки в Йорданії нещодавно почав судовий процес над п’ятьма йорданцями, звинувачуваними у плануванні нападів на «ізраїльтян» на окупованому Західному березі. Про це 02.06.2020 повідомляється на сайті «AlJazeera.net».

Джерело вказало, що затриманих звинувачують у «плануванні терористичних актів з використанням вибухових матеріалів», «виробництві вибухових матеріалів з метою їх незаконного використання « і «вербовці людей для участі в озброєних формуваннях».

Згідно звинувачувальному вироку, один із звинувачуваних, який відвідав Західний берег у 2007 році, пройшов у Газі підготовку по виготовленню «поясів» і вибухових пристроїв і повернувся в Йорданію в 2010 році. У 2017 році звинувачуваний завербував чотирьох інших, згідно звинувачувальному вироку, а потім усі п’ятеро звинувачуваних «планували проникнути на Західний берег і привести у дію вибухові пристрої в автобусах і поїздах, а за допомогою «поясів» скоїти напади по іншим «ізраїльським» цілям».

«Ар-Рая»: йорданська держава, створена Британією, витончено і підло виконує роль агента і зраджує Ісламську Умму у цілому, і Палестину — зокрема. Правителі Йорданії були у перших рядах тих, хто здав благословенну землю Палестини єврейським бандам у 1948 році. Вони доповнили своє зрадництво, здавши решту у 1967 році. Потім вони завершили своє зрадництво підписанням угоди Ваді-ель-Араба у 1994 році. Таким чином, Йорданія з миті появи є вірним хранителем єврейського утворення зі сходу так, що заслужено носить звання найбільш важливого союзника євреїв.

Лихо Ісламської Умми полягає в її правителях. Існування і виживання єврейського утворення відбувається тільки завдяки їх зусиллям. Тому обов’язок усіх віруючих полягає у тому, щоб скинути цих правителів і встановити правління Ісламу, при якому наші армії висунуться для звільнення Палестини. У протилежному випадку євреї продовжать жити у безпеці на благословенній землі Палестини під захистом правителів мусульман, особливо Йорданії і Єгипту.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
17.06.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню