Перехідний уряд Судану іде по стопам скинутого режиму, підкоряючись смертельним рецептам МВФ

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У Міжнародному валютному фонді заявили, що була досягнута угода з урядом Хартума про проведення структурних реформ в економіці Судану.

В заяві МВФ зазначається, що суданська влада звернулась з проханням про реалізацію програми реформ на протязі наступних дванадцяти місяців під керівництвом міжнародної організації.

В інформаційному офісі Хізб ут-Тахрір у Судані заявили, що МВФ є одним із інститутів капіталістичної системи, яка сьогодні контролює економіку світу, і інструментом колоніалізму, через який крупні капіталістичні країни контролюють багатства політично слабких держав, таких як Судан.

В заяві Хізба зазначається: «Рецепти, запропоновані МВФ, скеровані не на добробут поневолених народів, а на послаблення купівельної здатності місцевої валюти, щоб полегшити собі крадіжку багатств країни, особливо сировини, якої потребують озвірілі капіталістичні держави. Міжнародний валютний фонд пропонував ті ж самі рецепти скинутому режиму. Коли уряд аль-Башіра застосував їх рецепти, це призвело до високих цін, росту бідності і падінню фунта, що стало кінцем режиму. І ось перехідний уряд потрапляє у ту ж пастку і іде по стопам скинутого режиму, підкоряючись смертельним рецептам МВФ».

Далі Хізб ут-Тахрір звертається до жителів Судану: «Немає рішення і немає виходу для вас, окрім як звернутись до методу вашого Господа, встановивши державу істини і справедливості — Праведний Халіфат, який буде управляти економікою в інтересах Умми, відріже руки колонізатора, які протягнулись до багатств країни, і почне піклуватись про справи своїх громадян таким чином, щоб забезпечити їм гідне життя. Так надайте підтримку партії Хізб ут-Тахрір у цій справі!».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
01.07.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню