Огляд новин газети «Ар-Рая» 09.09.2020

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

В мусульманських арміях є вірні сини своєї Умми, які можуть зіграти найважливішу роль у знищенні ворога. Єврейське утворення і колоніальні держави сильні ззовні, але слабкі зсередини.

У них є сильна зброя, але немає сміливих чоловіків, а зброя без чоловіків нічого не варта перед групою віруючих слабких зброєю, але сильних духом. Єврейське утворення слабше, аніж павутиння, і може бути розірвано на шматки муджахідами, переконаними в своїй правоті і здатними змести тиранів. Аллах неодмінно надасть допомогу арміям віруючих, а Умма підтримає їх і не кине ніколи. Сьогодні мусульманські народи чекають того, хто б підняв над військом стяг «Ля іляхаілля-Ллах, Мухаммадун Расулю-Ллах». І того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха.

Встаньте на захист Пророка ﷺ

Усі ми бачили, як на вулицях Мальмйо у Швеції штовхають, кидають на землю і спалюють Священний Коран. Проте це було не дивно, а, швидше, очікувано. Ми вже говорили, що вони розв’язали війну з Ісламом, а не з «тероризмом» та «екстремізмом». Ці ярлики були вигадані як виправдання, щоб ми не захищали Іслам і не ущільнювали свої ряди. Так вони хочуть розділити і послабити нас. Але тепер нападки на Іслам зросли до такого ступеня, що сконцентрувались на основах релігії, у тому числі і на Корані — Слові Аллаха і частині нашої акиди.

Єдиний шлях зберегти релігію — застосувати його повністю у житті Ісламської Умми, встановивши Другий Праведний Халіфат за методом пророцтва. Він буде захищати Іслам і мусульман, як це зробив султан Абдульхамід II, заборонивши зображати Посланця Аллаха ﷺ у виставі у Франції і Британії.

Сьогодні мусульмани повинні так само захищати Іслам, приймаючи його ідеологічно, а не частково, дотримуючись його повністю і закликаючи до нього людей.

Це вимагає від нас організованості і єдності. Захист Ісламу стосується усіх нас, тому що релігія Аллаха — наша відповідальність. Ми не можемо зробити цього, якщо розділені і нападаємо один на одного. Так, у мусульман можуть бути різні погляди, але ми не можемо сперечатись і ворогувати через це, залишаючи без уваги злочини проти кожного із нас, а саме — спалення Священного Корану і ображання Посланця Аллаха ﷺ.

Ми не зможемо встати в один ряд, якщо будемо дивитись тільки на недоліки один одного. Кожен із нас бажає блага для Ісламу і працює заради Аллаха. Нас об’єднує одна віра і одна релігія. Всевишній Аллах говорить:

وَأَطِيعُواْ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلاَ تَنَازَعُواْ فَتَفْشَلُواْ وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَاصْبِرُواْ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ

«Підкоряйтесь Аллаху і Його Посланцю і не сперечайтесь, а не то ви падете духом і позбавитесь сил. Будьте терплячими, адже Аллах — з терплячими» (8:46).

Ми повинні стати захисниками Ісламу, нести його як ідеологію і викликати повагу до нього. Сила Ісламу — в ідеї, і немає нічого, що устояло б перед нею.

Всевишній Аллах говорить:

وَتَعَاوَنُواْ عَلَى الْبرِّ وَالتَّقْوَى وَلاَ تَعَاوَنُواْ عَلَى الإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ وَاتَّقُواْ اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ

«Допомагайте один одному у благочесті і богобоязливості , але не допомагайте один одному у гріху і несправедливості. Бійтесь Аллаха, адже Аллах суворий у покаранні» (5:2).

Ми повинні допомагати один одному заради Ісламу, щоб нести його як ідеологію з ідейною і політичною силою і протистояти Западу і його ідеям.

Вони хочуть загасити світло Аллаха, але Аллах збереже Своє світло. Іслам переможе і охопить увесь світ. Іслам збережеться незалежно від того, скільки копій Корану буде спалено, тому що Книга Аллаха — в наших серцях. Нас повинне хвилювати інше питання: чи знайдемо ми порятунок без Ісламу, якщо зараз не захистимо його?

Аллах говорить:

وَإِن تَتَوَلَّوْا يَسْتَبْدِلْ قَوْماً غَيْرَكُمْ ثُمَّ لَا يَكُونُوا أَمْثَالَكُم

«І якщо ви відвернетесь, Він замінить вас іншими людьми, і вони не будуть подібні вам» (47:38).

Якщо ми не захистимо Іслам і не виконаємо свої зобов’язання, то Аллах замінить нас тими, хто не буде подібно нам проявляти байдужість , а буде оберігати релігію і опиниться серед тих, хто набув успіху.
Ми повинні зробити те, що лежить на нас, поки не стало пізно. Адже сьогодні саме ми є захисниками Ісламу.

«Хайят Тахрір аш-Шам» провів низку арештів членів Хізб ут-Тахрір

Хізб ут-Тахрір запустив 13.08.2020 кампанію проти американського політичного рішення, попереджаючи людей про те, що воно поверне легітимність тирана і узаконить для нього рабство. Але об’єднання угрупувань «Хайят Тахрір аш-Шам», яке контролює регіон Ідліб, побажало розкрити свою роль у цьому процесі, слугуючи інструментом виконання американського плану після того, як допомогло здійснити Сочинські угоди і охороняло російські патрулі на трасі M4. Служби безпеки «ХТШ» провели низку арештів членів Хізб ут-Тахрір, який брали участь у кампанії. П’ятеро осіб було заарештовано у самому Ідлібі, двоє — у місті Бінніш, іще двоє — в Атме, слідом був заарештований іще один член партії після того, як деякі жінки в Атме вийшли з вимогою відпустити заарештованих. Таким чином, у ході кампанії проти американського рішення, об’єднання «ХТШ» заарештувало десятьох членів Хізб ут-Тахрір.

Ліванська Республіка створена колонізатором і не може існувати самостійно

Минуло сто років з миті створення держави Ліван і відокремлення її від Халіфату. І, як пише інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Лівані, «досі французький колонізатор розгулює по нашій землі, ніби він тут правитель. До нас приходять посланці американської адміністрації, як нібито Ліван — один із штатів Америки. Вони вибирають прем’єр-міністра і примушують усі ворогуючі парламентські блоки погодитись з цією кандидатурою без зволікань. Вони готують міністерський склад і заяву міністрів. При цьому вони розповідають про сторіччя незалежності і суверенітету Лівану. Ставленики Заходу святкують день «незалежності» , і у той день над їх головами літають літаки колонізатора».

В заяві Хізб ут-Тахрір зазначається: «Держава Ліван була створена колонізатором по угоді Сайкс–Піко. Вона не може існувати самостійно у такому вигляді. Жоден проект колонізатора не розроблений на користь ліванського народу, а розроблений в інтересах Заходу».

На завершення підкреслюється: «Ліван повинен знов стати частиною вілаяту Шам і частиною Ісламської Умми. Тільки тоді народу Лівану повернеться стабільність, безпека і спокій. Так жителі Лівану стануть щасливими і сильними, за декілька років досягнувши того, чого не змогли досягти за сто років рабства і приниження».

ПА перешкоджає мирній демонстрації у Рамаллах, нападаючи на жінок і чоловіків

У минулу суботу у центрі Рамаллаха так звана поліція по охороні громадського порядку напала на демонстрацію, організовану рухом за невизнання угоди «CEDAW». Декілька учасників були заарештовані , а натовп був грубо розігнаний із застосуванням сльозогінного газу і дубинок, незважаючи на те, що акція носила мирний характер, тим більше, що активісти заздалегідь оповістили владу про проведення демонстрації, як і належить по закону.

Палестинська адміністрація відчайдушно підтримує проекти, які розбещують жінок Палестини,спонсоруючи діяльність , пов’язану з просуненням угоди «CEDAW», а також забезпечуючи усі необхідним мітинги чи виступи, що закликають до західних свобод і руйнуванню мусульманської родини, а також до непідкорення положенням Ісламу. З іншого боку, ПА нападає на палестинських жінок, які закликають до цноти і чистоти і відмовляються заохочувати непристойність і західні закони на кшталт «CEDAW». Проти них застосовується газ і дубинки, а їх чоловіків і дітей арештовують.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині рішуче осудив Палестинську адміністрацію за грубість у відношенні жінок. В заяві партії зазначається, що дії ПА— це лише невелика частина її зрадницьких планів проти палестинських жителів після того, як вона зрадила священну землю. Далі підкреслюється, що ПА продовжить здійснювати свої зловмисні проекти з різними прозахідними асоціаціями по розбещенню мусульманських жінок, якщо тільки не стикнеться з твердою позицією палестинського народу.

Хізб ут-Тахрір закликав весь народ Палестини протистояти проектам ПА і зусиллям по ствердженню так званого «Закону про захист родини від насильства», який стане однієї із причин розпаду родини. Партія попередила Палестинську адміністрацію про те, що результатом її злочинів і зрадництв стане ганьба у цьому світі і тяжке покарання у наступному житті.

Повені, загибель людей і руйнування у Судані

Що зробить перехідний уряд , окрім підрахунку збитків і обіцянок допомоги?!

Рівень води у річці Нил у Судані досяг рекордно високого рівня, вийшовши із берегів і зруйнувавши біля 60 тис. домів, що призвело до десятків смертей. Про це пише канал «France24» від 4 вересня 2020 року.

Згідно з повідомленням, рівень води у річці Нил піднявся на 17 метрів, що стало рекордно високим рівнем.

«Ар-Рая»: сезон дощів усім відомий, і він не наступає раптово, тому повінь у черговий раз увійшла у список поразок уряду, який із року у рік нічого не робить, щоб запобігти наслідкам дощу , включаючи розлив Нилу. Він не відкриває водостоки, не робить насипи в у місцях, де вони потрібні , і не проводить ніяких робіт, які необхідно зробити до осені. Тому кожен рік ми спостерігаємо трагедії:гинуть люди, руйнуються дома, тонуть рослини, вимирає худоба. Уряди ж спостерігають за трагедією і підраховують збитки, що і трапилось у цьому році. Люди думали, що уряд, який прийшов після революції, здійснить довгоочікувані зміни , але він іде по стопам попереднього режиму. І зараз він рахує збитку і шкоду, а потім не робить те, що повинен робити до і після катастрофи, кидаючи людей напризволяще.

Ми звертаємось до жителів Судану і закликаємо підтримати партію Хізб ут-Тахрір, яка працює над встановленням Халіфату — держави нашої релігії , яка буде справедливо ставитись до своїх підданих.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню