Спільнота «Свідомість» організувала низку заходів, відкидаючи заяви Макрона і нагадуючи студентам про декларацію Бальфура

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Студентська спільнота «Свідомість» організувала у Політичному університеті аль-Халіля акцію протесту проти ображань на адресу Посланця Аллаха ﷺ під гаслом «Маски падають день за днем, а ображання Посланця Аллаха ﷺ викривають їх».

Акція включала роздачу листовок і розклеювання плакатів, за допомогою яких активісти хотіли донести, що ображання на адресу Посланця Аллаха ﷺ за допомогою карикатур усе іще повторюються час від часу, будь то в Данії чи Франції. Також на акції нагадали, що під час Османського Халіфату Франція мала намір показати Посланця Аллаха ﷺ у виставі, але тверда і рішуча позиція султана Абдульхаміда II і його погрози на адресу французького уряду примусили невірних відмовитись від своїх планів. У той же час увагу студентів звернули на те, що сьогодні, при відсутності Халіфату, невірні без сорому і страху знов і знов повторюють свої атаки на Посланця Аллаха ﷺ. Організатори акції зазначили, що Макрон відкрито заявляє про кризу Ісламу в усьому світі і що він продовжує підтримувати карикатури, що ображають релігію Аллаха.

У цьому контексті спільнота «Свідомість» питає: а чи наважились би Макрон і його попередники ображати Пророка ﷺ, якщо б позиції і відповідні заходи були співвідносні масштабам злочину? Хіба знущання над Посланцем Аллаха ﷺ не є нападами на Ісламську Умму?!Хіба не упала маска демократії і свободи слова, коли вони не залишили місця іншим думкам?!

На завершення акції спільнота виклала позицію, якої повинні дотримуватись мусульмани, щоб зупинити подібні ображання, і полягає вона у створенні Праведного Халіфату і спорядженні армій перед лицем атак на Посланця Аллаха ﷺ.

Окрім того, студентська спільнота «Свідомість» організувала у Політехнічному університеті захід з метою нагадати про декларацію Бальфура. На акції підкреслили, що декларація була перетворена міжнародною спільнотою і колоніальними країнами у правовий документ через Лігу Націй і ООН, яка створює причини виживання єврейського утворення.

Під час акції студенти підняли плакати з написами:

• Хіба міжнародні резолюції не закликають до здійснення декларації Бальфура?!

• Обіцянка Аллаха дійсна, а обіцянка Бальфура недійсна, але її оживляють зрадники, звертаючись до міжнародних рішень.

• Звернення до ООН і міжнародним рішенням означає визнання декларації Бальфура.

Варто відзначити, що активісти також вивісили в університеті Кадурі банери «Мутасім спорядив військо, яке зруйнувало Аморію заради мусульманки, але хіба Посланець Аллаха ﷺ не заслуговує на такий же захист?!», «Посланець Аллаха ﷺ — це не просто гасло, а віра, заради якої жертвують і яку захищають силою держави».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
11.11.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню