Акції проти нормалізації відносин з єврейським утворенням

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір/Судан

Продовжуючи компанію проти нормалізації відносин з єврейським утворенням, Хізб ут-Тахрір/Судан провів низку мітингів у різних містах: Ньяла, штат Південний Дарфур, 02.11.2020;Ель-Обейд, штат Північний Кордофан, 01.11.2020; Порт-Судан, штат Червоне море, 31.10.2020; столиця Хартум, 30.10.2020;Омдурман, 31.10.2020. Учасники акцій підняли плакати, що виражають позицію Хізб ут-Тахрір проти нормалізації відносин з окупаційним єврейським утворенням:

• Неможливо звільнити землі Палестини інакше, окрім як встановивши Праведний Халіфат за методом пророцтва.

• Наш інтерес — у застосуванні Шаріату Аллаха і звільненні святинь, а не в нормалізації відносин з окупантами.

• Громадянський і військовий уряд гониться з міражами Америки та євреїв, але немає іншого рішення окрім Халіфату.

• Умма жадає джихаду на шляху Аллаха і викорінення єврейського утворення із священних земель.

• Нормалізація стосується правителів-зрадників, а не Ісламської Умми.

Усе це супроводжувалося скандуванням такбірів і тахлілів як з боку організаторів,так і з боку людей, які приєднались, що показує принципову позицію Умми, яка відкидає нормалізацію відносин з узурпаторами і вбивцями мусульман.

Серед піднятих гасел були «Життям і кров’ю ми будемо жертвувати заради Посланця Аллаха ﷺ», «Немає божества окрім Аллаха, Халіфат — обіцянка Аллаха», «Нехай падуть усі держави, Халіфат — єдина заміна».

В Хартумі до демонстрації підійшла прохожа жінка, підтримала учасників акції, а потім скерувалась до людей, які стояли поруч,і сказала їм: «Хіба ви не чоловіки?!Чому ви дивитесь, чому б вам не підійти і не підтримати протест?!». Варто відзначити, що акції були тепло зустрінуті жителями Судану. Більше того, вони просили у організаторів плакати, щоб підняти їх над своїми головами. До однієї акції навіть приєднався літній чоловік, який приніс з собою транспарант з засудженням Макрона і скандував разом з рештою інших.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
11.11.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню