Послання надії для пригноблених і заклик до роботи по створенню Халіфату

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір/Британія провів міжнародну онлайн-конференцію, присвячену поверненню ісламського світового порядку.

Захід пройшов у суботу 31 жовтня 2020 року і зібрав більше 2000 учасників, які слухали виступи про поточні проблеми сучасного світу і рішення Ісламу. Виступаючі пояснили нездатність світського капіталістичного світу забезпечити правильне рішення, яке підходить для людства. Не говорячи вже про те, що ці рішення насправді є причиною більшості нинішніх глобальних проблем.

Під час питань і відповідей виступаючі говорили про нинішню ворожість Франції до Ісламу і про в’ялу реакцію прем’єр-міністрів і президентів в мусульманських країнах на ображання на адресу Посланця Аллаха ﷺ. Як було сказано: «Замість того, щоб використати своє політичне положення для ефективної відповіді, вони порожніми словами показали свою слабкість, тому що насправді вони усього лише є маріонетками Заходу».

На конференції було зазначено, що світ прагне до змін, щоб покласти край капіталістичній гегемонії, і що неправильно витрачати нашу енергію на реформування капіталізму, а навпаки, повне запровадження Ісламу — це єдине рішення, яке покладе край несправедливості світського світового порядку.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
11.11.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню