Уряд Судану прикриває свою поразку істеричними радощами щодо американського рішення

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Коментуючи заяву Держдепартаменту США про «виключення Судан і списку країн-спонсорів тероризму» і істеричні радощі Перехідного уряду — як його військової складової, так і громадянської, — як нібито він добився руйнівної перемоги над Америкою, інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Судані у своєму прес-релізі пише:

«Ці оманливі радощі Перехідного уряду та його ЗМІ вказують на ступінь приниження, у якому ми опинились, тому що країна, яка себе поважає, не просить і не підкоряється іншим, незалежно від їх сили чи положення, і не трясеться від їх радості чи гніву. Ідеологічна держава — це та держава, яка стоїть з іншими нарівні, не погоджуючись з накладеними на неї санкціями і на радіючи, коли з неї знімають ці санкції, особливо після того, як вона заплатила за це високу ціну, вступивши у війну з Ісламом і в нормалізацію відносин з єврейським утворенням,а також погодившись виплатити мільйони доларів. Але ми живемо у часи жалюгідних правителів, які посідають на тронах слабких держав».

В заяві зазначається, що рішення США, яке викликало ці істеричні радощі, є неповним і не викреслить Судан із «чорного списку», поки Конгрес США не прийме законопроект, який дасть Харутму імунітет від судового переслідування у будь-який час.

Далі підкреслюється, що ця радість уряду Судану щодо юридично неповним рішенням з боку США обумовлена наміром приховати свою поразку в усіх областях.

Заява завершується застереженням мусульман від потрапляння у пастку обману, що це американське рішення поверне гідне життя, тому що гідне життя буде тільки на тлі застосування Шаріату Аллаха у Другому Праведному Халіфаті, до якого повинна прагнути уся Ісламська Умма, якщо вона хоче вибратись із трясовини принижень і лих.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
30.12.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню