Пакистанський режим визнає єврейське утворення

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Міністерство закордонних справ Пакистану довело ОАЕ свою позицію відмови у визнанні єврейського утворення до тих пір, поки не буде досягнуто «конкретне і постійне врегулювання» палестинського питання.

Про це заявив міністр закордонних справ Пакистану Шах Махмуд Куреші під час прес-конференції у місті Мултан, на північному сході країни. Курейші сказав: «Я категорично пояснив міністру закордонних справ ОАЕ позицію Пакистану і те, що у нас немає і не буде можливості встановлювати відносини до тих пір, поки не буде досягнуто конкретне і постійне врегулювання палестинського питання».

«Ар-Рая»: у цій заяві міститься визнання єврейського утворення і його права на існування. Відмова від нормалізації не виходить із принциповості пакистанського режиму — агента Америки, ворога Ісламу і мусульман. Його позиція пов’язана тільки з «конкретним і постійним врегулюванням палестинського питання». Якщо таке рішення буде знайдено, пакистанський режим не заперечує проти визнання єврейського утворення і нормалізації відносин з ним. Незмінним у пакистанському режимі є існування єврейського утворення, і для нього немає шаріатського рішення, яке полягає у викоріненні окупаційної держави.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
30.12.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню