Наші країни стали ареною міжнародних змов, а наші правителі — маріонетками Заходу

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Генсек ООН Антоніу Гутерріш призначив директора Фонду науки і політики германського Інституту міжнародної політики і безпеки Фолькера Пертеса, який працював помічником спецпосланця по Сирії Стаффана де Містури, спеціальним представником Генерального секретаря по Судану і головою Комплексної місії ООН по наданню сприяння у перехідний період у Судані (ЮНІТАМС).

Коментуючи цю подію, офіційний представник Хізб ут-Тахрір в Судані г-н Ібрахім Усман зазначив у прес-релізі: «Призначення відбулось після того, як попередні кандидатури були відхилені. Це підтверджує, що суданські урядові сили хочуть, щоб голова місії був на боці головного хазяїна. Хоча вибір і пав на європейця, проте схвалення Америки говорить про те, що він, швидше усього, не загрожує її інтересам. Немає сумнівів у тому, що загальний інтерес Америки і Британії полягає у тому, щоб призначений на пост був ворожим до Ісламу, протистояв революціям з ісламським забарвленням і працював над недопущенням Ісламу до влади у країнах «Арабської весни», бажаючи перемоги західної капіталістичної моделі».

«Соромно, що наша країна є ареною міжнародних змов, а наші правителі — усього лише маріонетками, якими Захід маніпулює у своїх інтересах», — додав г-н Ібрахім.

Він також підкреслив: «Ми відкидаємо втручання у справи нашої країни і усіляку міжнародну опіку над нами. Ми закликаємо мусульманський народ Судану до створення Халіфату, скинувши цих маріонеткових правителів і відновивши владу Ісламу. Аллах говорить:

لِمِثْلِ هَذَا فَلْيَعْمَلْ الْعَامِلُونَ

«Заради такого нехай працюють трудівники!» (37:61)».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
20.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню