Суданці, залиште правителів і приєднуйтесь до Хізб ут-Тахрір!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Коментуючи офіційне підписання Суданом віроломної «Аврааміцької угоди» про нормалізацію відносин з єврейським, інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Судані підкреслює, що «цей уряд, як і решта маріонеткових режимів у мусульманських країнах, не представляє мусульманський народ Судану, а швидше підписав угоду, щоб вдовольнити свого хазяїна в Білому домі».

Далі зазначається:«Ми побачили брехню уряду, який стверджував, що він не вступить в нормалізацію з євреями, окрім як через голосування у Законодавчих зборах Судану (парламенті)».

Також вказується: «Палестина — це ісламська земля, окупована євреями, тому мусульманину не дозволено відмовлятись від неї, навіть якщо йому будуть запропоновані скарбниці усього світу. Мусульманський народ Судана не приймає цього зрадництва, яке буде організовано потайки, і він не відмовиться від мусульманських святинь за долари».

В заяві пишеться: «В які б нормалізації не вступали б маріонеткові правителі, покірно ідучи за Америкою і єврейським утворенням, проте Умма не прийме цього. Швидше, вона буде працювати над викоріненням цих правителів і зведенням великої будівлі Ісламу на їх руїнах — Праведного Халіфату, заснованого на пророцькому методі, який поверне велич Умми і звільнить землі, окуповані євреями та іншими державами».

На завершення Хізб ут-Тахрір/Судан звертається до народу: «Залиште правителів і приєднуйтесь до Хізб ут-Тахрір, щоб Аллах був задоволений вами і надав вам підтримку і допомогу».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
20.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню