Національне агентство розслідувань Індії вважає, що розмови про Халіфа заслуговують на покарання

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Національне агентство розслідувань Індії висунуло звинувачення на адресу Мухаммада Ікбала через «публікацію неприйнятних повідомлень в «Facebook» і проведення дискусій на заборонені», тобто про систему Халіфату в ісламських землях — систему, яку Хізб ут-Тахрір прагне створити.

Агентство розслідувань заявило, що звинувачення відповідають законам Індії, в тому числі — кримінальним законам.

У цьому зв’язку голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір д-р Салахуддін Адада заявив: «Наклеп офіційних осіб індійського агентства розслідувань на Хізб ут-Тахрір і його членів зазнав поразки, але замість того, щоб усвідомити свою помилку і зупинитись, сьогодні вони нахабно і безпідставно висувають нові звинувачення. В країні, яка вважає себе демократичною, існує звинувачення, яке заслуговує на покарання, що називається «публікація неприйнятних повідомлень в «Facebook» і проведення дискусій на заборонені теми».

Також доктор зазначив: «Уряд Моді широко використовує служби безпеки для реалізації своєї расистської політики. В кожному мусульманині, який відданий своїй релігії і любить свою Умму, він бачить небезпеку, яку необхідно усунути».

В заяві д-ра Адади говориться: «Хіба індійський уряд не стверджує, що його конституція гарантує свободу слова? Чому поліція арештувала чоловіка, який «розмовляв з людьми і писав в «Facebook»?!».

Далі вказується: «Хіба мало того, що уряд Моді приніс фатальні лиха народу Індії? Навіщо тепер усугубляти ситуацію, створюючи собі більше проблем з мільйонами мусульман по усьому світу?».

На завершення підкреслюється: «Ми упевнені, що Іслам і система Халіфату — єдина система, яка здатна вивести людство, включаючи народ Індії, із стану замішання, в який його занурили правителі, що не щадять власні народи на шляху збереження своїх тронів. Ми хотіли б нагадати, що Індією правив справедливий Іслам, під владою Ісламу вона знаходилась в умовах безпрецедентного миру, безпеки і процвітання».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
16.06.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню