Те, що відбувається з дипломатичною місією єврейського утворення в Марокко, доводить, що мир між Уммою і євреями ніколи не буде досягнутий

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Агентство новин «AlwatanVoice» від 11.06.2021 повідомило наступну новину: «Ізраїльська» газета «Haaretz» повідомила у п’ятницю, що «ізраїльська» дипломатична місія в Марокко усе іще працює в готелі в столиці Рабат після того, як марокканські володарі відмовились здати їй необхідні офіси.

Газета додала, що спеціальний посланець «Ізраїля» в Марокко Давід Говрін, який прибув в Рабат шість місяців назад, стикається з труднощами у пошуку зручного місця для відкриття офісу місії.

Згідно газеті, уряд Марокко запропонував надати «ізраїльському» посланцю будівлю подалі від центру міста, що останній відхилив, оскільки він хотів, щоб штаб-квартира місії знаходилась в дипломатичному районі поруч з іншими посольствами, сподіваючись, що одного разу офіс стане повноцінним посольством.

Кампанії, початі в соціальних мережах громадським активістами в Марокко декілька тижнів назад, вимагають вигнання представника «Ізраїля» із Рабата. В той же час активісти показали, що володарі житлових комплексів в марокканській столиці відмовились здавати свої квартири Говріну, дізнавшись, хто він такий».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
16.06.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню