Хто принесе перемогу революції Шаму?

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Шаму не принесе перемоги і не помститься за його жертви той, хто добивається схвалення ворогів і бере участь в реалізації американського політичного рішення, яке зміцнює стовпи злочинного режиму і карає усіх, хто підтримав революцію.

Шаму не принесе перемоги той, хто розташувався на шиї Умми, заморозив фронти, уклав перемир’я і договори і увійшов в координацію з двома видами ворогів — прямими і непрямими, які називають себе «друзями».

Шаму не принесе перемоги той, хто намагається догодити міжнародній спільноті або тим, від кого він чекає допомоги.

Шаму не принесуть перемоги ані «прибічники», ані «гаранти», оскілки усі вони — дешеві інструменти, які Америка використовує, щоб поховати сирійську революцію і повернути народ в підкорення тирану.

Перемогу Шаму принесуть тільки стійкі і вірні сини Ісламської Умми, які перервуть будь-які зв’язки з «прибічниками» і встановлять міцний зв’язок з Аллахом, об’єднавшись навколо проекту, що виходить із віри мусульман — проекту, який об’єднає шматки розірваної Умми, вкаже їй вірний шлях до порятунку і звільненню, щоб усі принесені жертви увінчались падінням режиму і встановленням влади Аллаха на землі. Всевишній говорить:

وَلَيَنصُرَنَّاللَّهُمَنيَنصُرُهُإِنَّاللَّهَلَقَوِيٌّعَزِيزٌ

«Аллах неодмінно допомагає тому, хто допомагає Йому. Воістину, Аллах — Всесильний, Могутній» (22:40).

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
16.06.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню