Хізб ут-Тахрір/Індонезія: Міжнародна конференція мусульманських юристів

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Мусульмани в різних країнах страждають від пригноблення, бідності, вбивств, вимушених переміщень, геноциду і нападів, як ця справа обстоїть з рохінджа, уйгурами, мусульманами Кашміру і Індії.

Мільйони мусульман-біженців страждають від поганих умов життя в таборах і позбавлені елементарних потреб, як це спостерігається в Сирії, Ємені, Палестині та інших країнах. З іншого боку, ті, хто бажають дотримуватись норм Ісламу в повному обсязі, звинувачуються в злочині, мусульманські жінки, які вибрали ісламське вбрання, зустрічають протидію, а кожен, хто закликає до застосуванню Шаріату Аллаха в державі Халіфат, звинувачується в «екстремізмі» і «тероризмі».

На тлі усіх цих та інших проблем Хізб ут-Тахрір/Індонезія організував у неділю, 26 Сафара 1443 року хіджри, що відповідає 3 жовтня 2021 року, конференцію під назвою «Міжнародна конференція мусульманських юристів». Мета проведення конференції полягає в тому, щоб знайти законні і шаріатські рішення і надати їх для продовження пошуку правового захисту переслідуємих мусульман, поки він не буде досягнутий.

На конференції була присутня група правознавців, юристів, мислителів, вчених і журналістів із Індонезії, Австралії, Малайзії, Ємену, Нідерландів, Великобританії і Сполучених Штатів.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
06.10.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню