В рамках проекту «Канал миру» вдалось осушити воду із сектора Газа. Таким чином, 97% води стало непридатним для пиття

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Євро-середземноморський спостерігач по правам людини і «Глобальний інститут водних ресурсів, оточуючого середовища і здоров’я» заявили на засіданні Ради по правам людини, що тривала блокада з боку єврейського утворення призвела до серйозному погіршенню водної безпеки в Газі, де 97% води прийшло в непридатність для пиття, а жителі блокадної полоси повільно отруюються.

У відповідь на це інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині на своєму веб-сайті опублікував наступний коментар: «Це результат ненависної політики, проводимої окупаційною владою на протязі десятиріч з метою досягнення річки Нил, і це робиться в рамках того, що було оговорено в секретних матеріалах, що прикладались до Кемп-Девідської угоди, де передбачалось забезпечення сіоністського утворення водами Нилу через проект «Канал миру».

Для цього необхідно було осушити і забруднити колодязі Гази, щоб знайти прийнятне виправдання для реалізації схеми «каналу» під приводом доставки води в сектор Газа. Єврейське утворення почало запроваджувати цю схему іще з середини вісімдесятих. Єврейське утворення практикувало усі форми пригноблення і тиранії проти народу Палестини на очах у правителів-маріонеток в мусульманських країнах, включаючи єгипетський режим, який бере участь в блокаді народу Гази і зустрічається з лідерами єврейського утворення для спільного пошуку шляхів використання сектора Гази і його многострадального народу в вирішенні палестинського питання.

Ця ситуація, в якій живуть жителі Гази — і народ Палестини у цілому, — зобов’язує Ісламську Умму, особливо народ Єгипту, допомогти своїм братам в перемозі над окупантом і зняти з них осаду. А це можливо тільки в тому випадку, якщо скинути режим агента Сісі, направити армію Єгипту на звільнення Палестини і очистити її від бруду сіоністів. А цей шаріатський обов’язок поширюється не тільки на народ Єгипту, а й на усіх мусульман у світі.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
13.10.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню