Інформаційний блок Університету ан-Наджа організує книжковий ярмарок

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Інформаційний блок — студентське крило Хізб ут-Тахрір в Університеті ан-Наджа — організував книжковий ярмарок в середу і четвер 13 і 14.10.2021, де був представлений ряд книг, у першу чергу — «Політика індустріалізації», «Основи програмної освіти», «Небезпечні поняття» і «Жінка і родина в небезпеці».

Серед найбільш яскравих думок, які привабили увагу студентів і викликали їх інтерес і взаємодію, була ідея «рівності», що просувається Заходом в Палестині та інших ісламських землях. Захід використовує для своєї пропаганди жіночі асоціації, саме їм і була просвічена книга «Жінка і родина в небезпеці», виставлена на стенді під спеціальною назвою «Рівність чоловіків і жінок в Ісламі».

Інформаційний блок поширив серед відвідувачів декілька книг і журналів, а також листівку під назвою «Жінка потребує Ісламу, а не рівності, щоб жити в спокої і безпеці».

Інформаційний блок під час виставки роз’яснив своїм братам суперечливість і чуждість ідеї «рівності» для нашої істинної релігії. Також він роз’яснив те, що ця чужда ідея виникла в результаті пригноблення жінок Заходом і що Іслам не має нічого спільного з цими ідеями, тому що він встановив свою систему на основі, яка гарантує права і щастя для жінок.

Блок також роз’яснив студентам, що ідея «рівності» — це заманливе гасло, висунуте тими, хто просуває ідеї Заходу з наміром ввести людей в оману і заплутати поняття «рівність» і «справедливість», пояснюючи студентам, що рівність не обов’язково означає справедливість.

Явка студентів і викладачів університету на виставку була чудовою, і їх підтримка висунутих ідей була очевидною, оскільки вони попросили інформаційний блок частіше проводити такі заходи і постійно працювати над поширенням ідей Ісламу серед студентів університету, підкреслюючи своє неприйняття будь-якої чуждої для їх релігії думки.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
20.10.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню