Хізб ут-Тахрір/Бангладеш організує протести проти злочинів уряду Моді відносно мусульман в Ассамі

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Після п’ятничної молитви 08.10.2021 Хізб ут-Тахрір/вілаят Бангладеш організував демонстрації в столиці Дацці і Чаттограмі, на знак протесту проти жахливих злочинів, скоєних аморальним режимом Моді проти мусульман на північному сході Ассама в Індії.

Промовці нагадали, що вбивства і переслідування мусульман в Індії, особливо в Кашмірі і Ассамі, трапляються не уперше, що ці звірські дії уряду Моді є продовженням британської колоніальної епохи в американському варіанті. Також була звернута увага на те, що мовчання зловмисних правителів мусульманських країн було цілком очікуваним, адже вони — продажні маріонетки Заходу.

Недивно було бачити мовчання цих зрадників, таких як Шейх Хасіна і Імран Хан, адже вони є агентами колоніалізму західних хрестоносців. Промовці нагадали, що звільнення мусульман Індії і захист святинь — це обов’язок усіх мусульман, а також авторитетних і впливових людей в Бангладеш, які здатні мобілізувати армії для перемоги мусульман в Індії і зруйнувати фортеці індуїстської держави не тільки для звільнення одного Кашміру і Ассама, але і для того, щоб повернути увесь Індійський субконтинент в лоно Ісламу під стягом Другого Праведного Халіфату, час якого прийшов.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
20.10.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню