Єврейське утворення-узурпатор і ущербні держави — дві сторони однієї ворожої медалі

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Йорданський режим підписав з єврейським утворенням торговий договір, згідно якому Йорданія буде отримувати додаткову кількість води із Галілейського моря. Нова угода передбачає закупку Йорданією 50 млн. кубометрів води на додаток до тому, що оговорювалось у межах «ізраїльсько» - йорданського мирного договору, укладеного в 1994 році.

Відповідно, інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині на своєму веб-сайті опублікував коментар про те, що зречення від Палестини було не тільки зреченням від землі, людей і віри, але й зреченням від ресурсів Умми, в результаті чого єврейське утворення стало контролювати водні ресурси і газ, який воно експортує в Йорданію і Єгипет після того, як раніше воно імпортувало ці товари від них.

Також воно стане джерелом газу, який буде постачатись в Ліван через Йорданію і Сирію, щоб вирішити проблему з енергокризою в Лівані, і таким чином підв’яже до себе країни регіону на основі залежності від води, газу і електрики! І на завершення коментаря говориться: «Прагнення цих режимів зміцнити єврейське утворення і захистити його від падіння стало очевидним», — підбиваючи підсумки, що єврейське утворення і зрадницькі режими — це дві сторони однієї ворожої медалі. Умма не зможе жити з гідністю, насолоджуватись джерелами і володіти своїми ресурсами інакше, окрім як шляхом усунення цього багатоликого ворога і встановлення Ісламської Держави.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
20.10.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню