Індія збільшує кількість операцій по виселенню мусульман в Ассамі

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Коментуючи вигнання біля 1200 родин в районі Сібсагар, в населеному мусульманами окрузі Дарранг, штат Ассам, доктор Насрін Наваз, директор жіночого відділу Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір, сказала,що позбавлення громадянства і виду на проживання — це застосування політики контролю населення.

Руйнування мечетей і спалення домів, а також вигнання людей з земель, на яких їх родини жили на протязі декількох поколінь, перегукуються з політикою етнічної чистки, яка застосовувалась до мусульман-рохінджа в М’янмі. Проте досі жодна країна, в тому числі — мусульманські, не втрутилась, щоб захистити мусульман Ассама від участі їх братів і сестер рохінджа. Порожні слова засудження звірств — це усе, що можуть зробити мусульманські правителі, в той же час підтримуючи порочні політичні і економічні зв’язки з ворожим до мусульман і Ісламу індуїстським режимом, який також продовжує свою окупацію і звірські злочини проти мусульман Кашміру.

Д-р Наваз підкреслила, що не може бути захисту життя мусульман при відсутності держави, яка чесно представляє і захищає інтереси Ісламу і мусульман — без Халіфату за методом пророцтва. Дійсно, справедливість, безпека і процвітання, свідком яких був народ Індії на протязі сторіч ісламського правління, привели до оберненню багатьох індусів в Іслам, і їх нащадки стали одними із тих, хто боровся проти руйнування Халіфату в 1924 році. Його руйнування стало похмурою подією для мусульман Індії і усього світу. Немає сумнівів в тому, що мусульмани Індії, М’янми, Східного Туркестану та інших територій не проживуть і одного дня в безпеці, світі, процвітанні і щасті без повернення цієї славетної держави.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
20.10.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню