Причина страждань і принижень — це непослух Аллаху і Його Посланцю ﷺ

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Пакистані публікував заяву, в якій вказується: «Поки наші правителі продовжують зв’язувати економіку країни з американською економікою під опікою МВФ і Всесвітнього банку, ми не побачимо кінця стражданням і приниженням народу. А це не відбудеться до тих пір, поки нами правлять не на основі законів Аллаха».

Далі підкреслюється: «Причина страждань і принижень — це непослух Аллаху і Його Посланцю ﷺ, і вони припиняться, лише коли ми повернемось до законів релігії. Хізб ут-Тахрір/Пакистан закликає вас працювати над встановленням Халіфату за методом пророцтва».

Потім Хізб звертається до офіцерів пакистанської армії: «Мусульманські правителі ввергають нас в економічні страждання і приниження перед нашими ворогами. І вони продовжують це робити до тих пір, поки ви їм дозволяєте. Аллах наділив вас силою, щоб ви використовували її на шляху релігії. В благородній Сунні повідомляється, що Посланець Аллаха ﷺ просив допомоги у таких людей, як ви, щоб встановити правління Ісламу. Хіба ви не чули проте,як ансари присягнули Пророку ﷺ, і що серед них був Саад ібн Муаз, через смерть якого захитався трон Аллаха? Так само і Хізб ут-Тахрір звертається до вас за допомогою і підтримкою для встановлення влади Ісламу».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
24.11.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню