Чиї рішення можуть бути краще рішень Аллаха?

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Усім стало ясно, що Америка стоїть за тираном Шаму — Башаром Асадом і його злочинним режимом, що вона докладає максимум зусиль, щоб будь-якими способами і засобами запобігти падінню цього злочинного режиму.

Також відомо, що США штучно створюють страждання жителям Шаму і зображають їх як результат революції народу, щоб люди преклонили коліна, підкорились і повернулись у владу Асада. Але жителі Шаму не підуть на таке приниження, поки в їх жилах не застигла кров.

Сто років назад невірний Захід за допомогою арабських і турецьких зрадників на чолі з британським агентом Мустафою Кемалем зумів зруйнувати Ісламську державу Османський Халіфат.

Зі зникненням держави Халіфат Іслам зник із правління, а застосування більшості ісламських законів припинилось. Мусульмани втратили свою фортецю і міцний щит, після чого перетворились на здобич колонізатора. Незважаючи на те, що країни мусульман рясніють багатствами, їх спіткала бідність, зубожіння, слабкість і приниження. Захід почав грабувати наші багатства, надаючи мусульманам через ООН та її інститути лише крихти від них, та іще і під гаслом «прав людини».

Коли мусульмани повстали проти агентів колоніального Заходу і його інструментів, невірний Захід встав на бік злочинних режимів, щоб зупинити революції і повернути території, які вийшли з-під підкорення.

Саме цей сценарій спостерігається в Шамі, де Америка втратила спокій. Вона мобілізувала своїх агентів, послідовників і союзників, щоб зупинити революцію і утримати свого агента Асада при владі. З іншого боку, Америка використовує лідерів повстанських загонів, які систематично утискають населення на звільнених територіях,примушуючи його підкоритись і прийняти політичні рішення, продиктовані Америкою,які повернуть людей знов під владу злочинного режиму.

Народ Шаму вийшов і пожертвував усім найціннішим, щоб скинути режим з усіма його стовпами і символіками, викоренити його остаточно і позбутись від його зла, а не заради покращення умов рабства або умов під ігом тирана і системою невір’я, яка скерована на боротьбу з Ісламом і Шаріатом.

Але для перемоги благословенної революції і досягнення довгоочікуваних плодів революціонери повинні згуртуватись навколо свідомого і щирого політичного керівництва і іти разом з ним. Вони повинні послідувати за керівництвом, яке знає, як покласти край лихам і стражданням людей, за керівництвом, яка має проект порятунку, виведений із віри мусульман і показує шлях скинення режиму і встановлення Ісламу. Революціонери повинні стерегтись формальних змінень, до яких їх підштовхує Америка через смертоносне політичне рішення. Мета Америки — зміцнити злочинний режим і покарати усіх, хто повстав проти нього.

З цієї причини народ Шаму повинен відкинути будь-які зверхні рішення або «конституційні реформи», які просуваються Америкою. Замість цього треба працювати з Хізб ут-Тахрір над створенням Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, щоб повністю правити Ісламом через конституцію, взяту із Корану і Сунни.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
01.12.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню